Saturday, 12 November 2011

Alkisah Jamuan AKhir Tahun 3 Bakti!


Holaa !
Hehehe :) Yee , sedar tak sedar , dah akhir tahun . So , kelas Aku iaitu 3 Bakti adakan jamuan . Huhuhu . Best gilooo xD  Hmm , sekejap je masa berlalu . Aku rasa macam baru je lagi ouh masuk form 3 . Tahun depan , form 4 lak menyusul . Then , next year , aku akan hadapi SPM . Haa , takcayatakcaya xD
Hee , kayh masa jamuan tu macam2 ktorang buat ! Main pijak belon , campak belon ada air . Huu . memang basah gilaa ahh masa tu . Dah tu , ada pulak denda nya . Haiiihhh , kena mekap kot . Kalau mekap cantik2 macam artis takpe ahh . Nie mekap macam, BADUT ( dah nama denda oitttt) Hahaha . Anyway , event tu memang happening , enjoy habis! Nahh , tengoklah :)



Baktism Girls xD


We are bestiest !


Meet Myra :)


Its Sophie , Me and D :)

Pui Ee with Pn. Azlen's baby :)

Mamat perasan hensem xD

Hoooo !





We are Baktism 2011 and PMR victims!









Whehehehe , lovethisclassssssssszz :)