Thursday, 10 November 2011

Dahulu vs Sekarang :)


As-Salam n Helloo :)

Actually , post nie pun sebab agak lama tak update citer dalam blog nie . Hmm , oke post kali nie Nadia nak citer pasal kenangan dulu-dulu . Cer korang tengok gambar kat atas tuu . Kat atas tadilah . hah , yang sblah kiri waktu dulu2 ( alah , zaman kecik2 lg ) yg belah kiri tu , masa raya tahun lepas . Hihi . Bila dok perhatikan , memang banyak gila perubaha . Tengoklah , dari comel2 belaka , dah jadi handsome2 and cantik2 ( chewaahhhhhh!) hahaha . Hmmmm , masa tengok gambar kecik2 dulu . Ada rasa sedih n happy . Sedih sbb rasa cepat je masa berlalu . Kalau boleh , memang nak ulang jer balik masa dulu2 . ( jadi comel , wakaka! xD) tapi , confem2 ah tak boleh . Hmm , sedih lain nye , bila ingat raya . Haih , tahun depan raya Nadia dh tak dapat raikan ngan opah n atuk . Nadia dh takde opah n atuk ( sebelah ibu lah ) sebelah ayah Nadia , ada atuk . Wan dh lama meninggal.. Sobsob...