Wednesday, 2 November 2011

lepak lepas pmr lah

Gahhhhh..... Penat sangat-sangat hari nie :(
Kenapa ? Sebab kat sekolah tadi ada perlawanan bola jaring . ( untuk budak Form 3 ) xD
Hehee , Nadia masuk ouh . Hmmm , dulu masa sekolah rendah agak aktif main , tapi bila dah sek.menengah , tak main dah . Taktahu nape . Huhu , So , dah habis PMR nie , cikgu ada buat . Hoho , disebabkan main bola jaring . Kaki Nadia sakit gila ah . Yelaa , dah lah C ( center ) kena lincah lah =D Aduhh , sakit gila ahh xD . Hmm , pulak tu masa game lawan mana ntah . Nadia kena hentam sekali ngan 3 orang :( 3 orang tu hentam kepala Nadia . ( gara-gara nak tangkap bola tinggi ) haiyahhh , dah nak pengsan dah masa tu xD xD xD
Hmmm , yang Nadia tahu , Sofea ( member) antara 3 orang tuu . Tapi , takpelah , dorang bukan sengaja , besides , semua nak rebut bola tuuu :) Tapi , apa pun group Nadia aiatu GiliGiliAppa :) (hahahah!) dapat num 3 . Ehhh , okayh what ? . Group Nadia tu ada sorang or 2 org je yg wakil sek . Group yang dpat num 1 and 2 tu kebanyakannya wakil sekolah . Bangga sikit *winkwink* hahahahah =D