Sunday, 15 January 2012

Larian Megah :)

Assalamualaikum , Hello :)

Hehe , hari jumaat yang lepas sekolah Nadia ada buat Larian Megah ( Cross country ) . Huhuhuu , penat gila lah . Tapi , best xD Huhuhu . Kayhh , masa sebelum lari tu semua muka semangat nak lari . Termasuk lah saya ! Haha . Before lari , ada buat senamrobik . Huh , senamrobik ntah apa-apa -,- merepek je . Nadia tak buat pun . Duk kat belakang gelak-gelak tengok orang yang ikut senamrobik . hee , jahat pulak . Masa nak start lari tu , nervous kot . Yang member2 Nadia semua sibuk ajak lari sama-sama . Nadia on jer :) Tak kisah la . Then , masa dah start lari , larilah ( dgn semangat nak menangnye ) hehe . Lari punya lari , Nadia toleh ler belakang , alamak aihh , mana kawan-kawan aku nie?! Huhu , kayh baru tahu yang Nadia dah tinggal kan kawan Nadia . Nak berhenti syg pulak , ermm lari jelah . hee . So , Nadia larilah sorang-sorang . Nk buat cmne . Haha . Nasib baiklah , sepanjang lari tu takde injured or pape . Tapi , yang lawak nya , ada junior Nadia (taktahu form berapa) dye terkejut masa Nadia lari sebelah dye , 'Ehhh , akak dh sampai sini ?? waa , cepatnyaa' . Hihihihi . Sebab kalau form 1 , 2 and 3 lepas awal sikit dari form 4 =D Nadia berhenti lari time sampai kat depan Sri cemerlang (adele satu tmpat tu, hee ) fuhhh , penat gila ah . Time tu , memang kaki , badan semua rasa sakit-sakit . Huhhh . Kaki nak tercabut je rasa . Adoiyaii . Sabar-sabar . Nadia tengok jam , masa tinggal sikit je lagi . N sebab sayang kalau lebih masa tak dapat point , Nadia pun terpaksa ah lari nak sampai sekolah . Sampai je sekolah , ada kakak senior panggil suh amik kertas . Kertas apa pun , Nadia taktahu . Muka blur . Apa yang Nadia ingat time tu  rasa nak duduk sebab letih gila . Haus pun ada . Hehe . Then , kakak tu kata , wahh nanti naik pentas lahh ! Nadia pun , haaa , yeke?? (blur) . Yelah dik oi , tu dapat num 12 .  haha . Then , Nadia terus masuk dalam , tengok orang tak ramai lagi time tu . Terus cari tempat nak duduk . Letih bhaii . Tak lama lepas tu , kawan-kawan Nadia pun sampai . Ktorang pun lepak-lepak lah sementara tunggu penyampaian hadiah . Hehe . Time naik pentas tu , hehehe malu gak lah . Tapi , buat selamba je amik . Hehehe . Balik tuu , Nadia memang penat gila . Terus tidur :) Tapi , sempatlah tangkap gambar ngan medal . Hehehe .

No.12 , Okayh la tu :)
    ( kayh , sorry ea bilik berserabut sikit ) Haha

P/S : Kaki Nadia sampai sekarang sakit ! Huhuhu . Taktahulah esok nak gi sekolah macam mana . Haiyaaa -,- , paling best Ibu kata , dah , tahun depan tak yah lari laju2 , biar je kalah . Haha . Sampai hati ibu -,-