Tuesday, 24 January 2012

Outing with Cousin :)

Assalamualaikum , Helloo .

Haha , malam nie tetiba je rasa nak story masa Nadia keluar ngan kezen Nadia gi The Mines :D Lend me ur eyes yep :) Huhuhu . Kayhh , keluar malam tu memang happening sangat-sangat . eventhough , masa nak pergi tu jam yg menyebabkan ktorang arrived there a bit lewat . Haha . Broken gila english aku . KSorry . #Ingataku peduli?? Hee . Maaf . Dah merepek sikit dah nie . Sambung cerita , pas dah sampai tu ktorang head to KFC , ingat nak pi makan dulu before main boling . Huhuhu . Bak kata Ube , tak nak dengar alasan kalah sebab lapar . Haha . Tapi , hasrat murni kitorang yang bersungguh-sungguh makan sebab nak menang terbantut sebab kakak tu kata makanan dah habis . Hahaha , sedih gila time tu . Tapi , kesian kat Ube , Ancik n Ira la . Dorang dh ler tak makan lagi . Huhuu . Gi McD , McD pun dua kali lima , habis gak -,- Nak tak nak , kitorang tak jadilah makan , Terus je main boling . Huhu . Masa main boling lah , lawak gila ! Macam2 la aksi kitorang . Hmm , jangan tanya sape yg kalah . Tak nak jawab . Hahaha . Agaknnya , kalau baca pun dah tau sape yg kalah kan? Siapa lagi kalau tuan punya blog yang tengah menaip nie . Hahaha . Nadia ler . Fine , nk kata Nadia tak reti main . -,- Haha . Yelahh , mana reti sangat main boling . Main kasi hentam je pandai lah . Haha . Congrats to our juara , Kak Ira! , naib juara , my sistaaa Kak Yana ( ciss , kakak Nadia terer plak main ) . 3rd , Ube . Jyeahh , girl power ! Hahaha . After main boling , ktorang cadang nak karok .  Disebabkan Nadia dah menanggung kekalahan , Nadia pun offer lah belanja dorang karok ( kalau ikutkan , Nadia kena belanja eskim McD Chocotop atas arahan Ube hahaha) Tapi , sorry la . McD pun dah tutup time tu . Nak wat cano .  Hehehe . Part masa karok pun , gila happening . Haha . Ube memang terbaikkk ! Dye je yang banyak nyanyi . Ish2 , kalau ikutkan Nadia nk je nyanyi gak tapi sebab sakit tekak + selsema yg menghalang , tak dapat ah Nadia karok . Bwahaha . 1 jam je ktorang karok . Then , pastu . Balik . Tapi sempat pulak singgah downtown :) Jalan-jalan sana cuci mata sat :) Hehehe . Apa-apa pun , hari tu memang best sangat2 :) Hope dapat la outing lagi ngan cousin . (bila lagi erk ? Nadia pun dah nak masuk asrama , sedihnyaaa ;'( ) Huhuhu , sabo jelah . InsyaAllah , kalau semua free . Bolehla pergi :)

P/S : sorry sangat sebab takde gambar yang nak dikongsikan . Malas plak nak upload . Sorryyyy :) Hehehehe .