Thursday, 31 May 2012

Love , Eventhough We Are Far Apart

Assalamualaikum ,

Hey wassup guys :) How's your holiday ? Great ? Kayh , awersome :) Hahaa . Ahh , sudah sudah . Hmmm , hari ni merupakan hari terakhir Nadia dapat luangkan masa dengan Nadia punya beloved sister , Sis Yana! Sebab , kakak saya yang comel macam adik dia *ecehhhh* nie nak sambung study :) Alhamdulillah , like I told you guys in my previous post , she's going to further her study . She's got an offer from UiTM :) Guess what ? She's going to study at Kelantan . Urghhhh , what a far far awayyyy :'( *cryingg* . Haihhh . Pape pun , Nadia kena terima semua tu . *Ehh , macam tak biasa pulak berpisah dengan kakak * Hahaha , , yeah . Before this , Sis Yana masuk asrama Teknik kat Nogori . Dekat . We always pay a visit , bawak makanan then borak-borak etc . So , tak rasa sangat . But , Kelantan ?! Arghhhh , no ! Jauh gilak ! Dah lah , Nadia pun duduk asrama ,bilanya Nadia dapat jumpa Sis ? Cuti budak sekolah ngan budak U mesti tak sama ? Frusttttt . Sedihnya . But at the same time , I'm proud of her :) Hewheww . So , after this kalau balik cuti takde sape lah kat rumah . Malam-malam pun , takde kawan nak storayyy-storayyyy . You know , when two sisters like us meet each other , there always storayyyyy about our crushh , probs and etcc . Hahahaha . Kitorang punya hubungan sangat rapat .

Dari kecik lagi , memang kitorang dah rapat sangat-sangat . Kakak dah macam sebahagian hidup dalam hidup Nadia . So , siapa-siapa yang berani hurts my sis's feelings , you guys a dead meat ! Bwahahaha . Korang takkan rasa manisnya hubungan adik-beradik kalau korang tak hadapinya sendiri . Stay up sampai pagi sebab kongsi cerita , cuci mata sama-sama bila tengok handsome guys . *Ahahaa , yeahh kitorang memang nakal* Sikit jeh , kalau shopping , kitorang saling bg pendapat , gelak sama-sama bila happy and nangis sama-sama bila rasa down :) Honestly , she's the best sister ever in this world. Nadia beruntung ada Sis macam Sis Yana ,. Kitorang sangat jarang sangat gaduh and if gaduh pun , ehhmm kejap je :) Hmm , tak dapat bayangkan bila kakak akan kahwin . Mesti jarang dapat spend time sama-sama . Ehh , kakak kahwin lambat lagi kayh . Hahaa! Sedih tu , jangan cakaplah . Nadia kalau balik asrama , pape probs , memang suka share ngan kakak . Besides ibu , kakak orang yang paling faham Nadia . Banyak dah suka duka kitorang share sama-sama . Since we are young :) Nie , bila dah jauh . Takut sangat hubungan kitorang akan renggang . InsyaAllah , kitorang akan always keep in touch :) Hehe .

So , esok right after Subuh kitorang bertolak Kelantan . Rasa sedih , happy macam-macam ada . Apa pun , I will pray the best for you , sister :) Study elok -elok ! Kalau cuti kita sama , roger lah . Boleh kita balik sama-sama kan ? Hewhew :D Kat sana pulak , jangan asyik flirt2 . Ahahaha!




 
#MeHeartYouSis :)

Lots of ♥ , Nadia :)