Sunday, 26 August 2012

It Was Hurt

Assalamualaikum :)

1st story
Hye guys . I don't know how to express what I am feeling right now . Susah nak describe . Yeah , sedih sangat-sangat . Tak rasa ke masa cepat sangat berlalu? Ughh , me hate that so much . Now , cuti raya dah habis . Sedihkannnnnnn . Huhu . Tadi baru je lepas hantar Sis Yana balik Kelantan . I.. Ughhhh , sedih gila baq hanggggg . Tak tipulahhh . Masa nak gerak tu lagi , tahan je airmata , Wat lek wat cool . Hahaa . Taknak bagi kakak sedih juga sebab tengok kakak pun muka tak happy je :'( And I'm trying not to show that me sad too . Padahal , sad Nadia is sad tauuuuuu . Hahaa . Masa bas dah nak bertolak pun , lambai-lambai . Bila bas dah jauh . Terus airmata jatuh anddddddd I can't control myself . It was so hard to let her go . Sepanjang cuti nie memang melekat je ngan kakak . Wakakaka . *nampak tak saya manja dengan kakak?* winkwink ;) Ahahahaha . So , bila time nak berpisah tu , for sure lah hati nie rasa sangat berat . Aishhh , nak buat cerita sedih apa pulak kat sini? Haha . Then , sis hantar text cakap sedih . Nadia pun reply dengan coolnya , cakap tengah nangis tapi gelak-gelak lagi . Huhuu . Sayang kakak sangat-sangat .

2nd story
As usual , bila cuti dah nak habis . Mesti korang tahu kan apa Nadia nak cerita . Ala , tahu lah tu . *buat muka sedih*  Tak kisah lah . Dulik hape aku *ehhh , pinjam ayat kak Anis * Kenapa eh , hati nie rasa berat je bila time nak balik asrama ? Why ? why ? why? Ughhh *mengeluh lagi* Tulah pasal , apa lah nak jadi . Huahuahuahua . Okay , aku jujur nie , dekat rumah aku rasa full with love and happiness :) It doesn't mean , Nadia nie manja or what ? Like seriously , family member aku memang semuanya rapat antara satu sama lain . Kitorang tak pernah tinggalkan antara satu sama lain . And kitorang kalau keluar , memang sokmo enjoy our time together *tidakkah anda rasa gecek kelate dan speaking cool? Wakakak!* Hmm , to be honest .. Nadia tak rasa semua tu kat asrama . And I never enjoy my life at asrama . I don't get why . And I don't know . Do not ask me why :/ Hari nie ( dah pukul satu so , consider lah hari nie) Nadia balik asrama balik . Ughh , me don't want ! Nak nangis . Nak nangissssss :(

3rd Story
Kali nie Nadia nak cerita pasal kawan-kawan sekolah lama Nadia dekat Alam Megah 2 . Like seriously , Nadia rindu diorang semua tahap kuasa yang tidak dapat digambarkanlahhh . *waaa , hebat tak ayat* Hahaa . Gilaaa sekejap . Trololol . Hmm , Nadia sedih sangat  Sebab takut lah , kalau-kalau dorang lupakan Nadia . And , I feel bad sebab cuti nie takde contact diorang pun . Yeahh , my mistakeeeeeeee . Sorry gila korang :'( Nadia memang busy kot . And most important , Nadia hilang number diorang semua sebab sim Nadia tu buat bengong dye . Arghhhhhhh . Tension den . Nadia pulak , tak hafal number diorang , hewhewww . Tu sebab tak dapat nak texting or call them . Look this picture , Nadia jeles nya . Dorang ngan dua orang budak baru . Emmm , tak ingat namalah . Huhuh . Sorry ea . K , jelly Nadia is jelly *Ada ke ayat tu?*
Dayana , sophie, Sarah, MIRA, ?,Tieqa, ? :)

 Rindu korang sangat sangat :) ANd again , so sorryyyyyyyyyy :'(
Dya nak korang tau , dya tak pernah lupakan korang . *Ehhh , gambar korang semua (BAKTISM) ada dalam locker kat asrama duh . harihari tengok . tak tipuu*


Dear blog , so see you when I'm coming home eh ? 

ASSALAMUALAIKUM...

Lots of love ,
Nadia