Thursday, 27 December 2012

Almost Ended

Assalamualaikum ,


Hollaaa . Yeahh , it's been a while since i update my blog's post :) Kini aku kembali mengempakkan blog aku yang dah lama bersarang macam dalam stor tu . Fuhh fuhh...




Hmm , pejam celik pejam celik dah nak habis cuti kan ? Kalau aku nak pejam taknak celik-celik boleh tak ? Haih . Macam orang nak mati pulak . Aduhh , seriuslah aku cakap aku tak ready langsung tau tak, nak hadapi tahun baru ni . Kenapa ntah.. Mood nak pergi sekolah langsung tak ada . Haprak pun tarak . All this while , 4 tahun belajar tak pernah rasa macam ni . Gwa tension gila bhai :( Tu dia bertukar gangster secara tetiba . 

Dengan tahun depan nak SPM . Aku nak nangis boleh ? Aku tak ready . Result periksa form 4 buat aku rasa diri aku ni tak ready langsung nak sits for SPM . Seriusla seyy . Nak nangis nak nangis...
Aku takut sangat , boleh ke aku buat dengan cemerlang macam ibu dengan ayah harapkan ? Tulah yang aku selalu soalkan bila cuti dah nak habis nie . Cis mentang-mentang tahun depan form 5 . Tapi takpe , lepas tu aku dah habis sekolah !!!!!  Hohooo , mohon jeles lah sesiapa yang tak habis sekolah lagi . Yang dah habis tu senyap .

Tapi aku rasa yang buat aku tak ready sekolah sebab nak kena balik asrama . Yang balik asrama gwa tak kisahlah . tapi , sebab asrama jauh . Sebab tulah aku rasa macam.. rasa macam.. haihh ntah la . Taktahu nak cakap macam mana lah . Jarang balik , jarang ibu and ayah dapat lawat , jarang jumpa . Dengan tahun depan nak SPM . Ya Allah , aku perlukan sokongan dari family aku . Aku taktahu aku cukup kuat ke tak...