Monday, 31 December 2012

Last Post For 2012

Assalamualaikum ,


Gila tak gila tahun 2012 dah nak habis !!! Arghhhh , tidakkah korang rasa yang masa berlalu dengan cepat sekali ?? Kalah speed ketapi kat Jepun tu . And aku , budak asrama dah kena siap-siapkan barang nak balik asrama. Ohh tak awesomenya.. So guys ,  maybe this post gonna be my last post for 2012 . Yeayyyy

Hmmm , kalau tanya perasaan aku time nie , jangan lah . Mohon jangan dipersoalkan . Serabut . Senang citer mixed feelings lahh . Goshh , aku benci this ah ah unwanted feeling . ohh gediknya aku kan . Ahh , dulik hape haku . ehh , dah bajet gangster pulak . kenapa erk aku rasa berat je nak balik asrama ? *tanya soklan bodoh*

Apa yang boleh aku kata sekarang nie , aku rindu kawan-kawan sekolah aku . Baik kat SMKAM2 dengan kat asrama . Tapi , paling lama tak jumpa kengkawan Alam Megahh . Weyhh , aku rindu koranggg weyhhh !  Ya Allah , aku rasa macam nak jumpa then peluk-peluk diorang lahhhh . Nak borak-borak , nak usik dorang , kacau dorang arghhhhhhhhhhhh . tension tahap asdfghjkl kuasa anon . Apakah??

Dahlah before balik tu , aku jumpa Ustazah Noorsham tau tak ? Ustazah yang perasan akuuuu *muka bangga* Hahaa . Guru kelas aku time form 1 then ajar agama time form 3 . Ustazah oh oh awesome xD  Ustazah cakap ustazah ajar kelas 5 Bakti tahun depan . Haalaaaa , *muka sedih* Tu kelas aku kalau aku stay SMKAM2 :'( Aishhh .

Hmm , papepun aku kuat la . Rasa taknak balik tu aku kena lawan , aku kan kuat :') Aku ada family members/cousin/relatives yang sangat awesome :') Kawan-kawan yang baik hati lagi comel-comel belaka macam aku . Wkwkwkwk xD

Okayh , aku dah kena tidur . Hmm , malam nie last aku tidur bilik :') Ohh , nanti aku rinduuuu bilik . Tak dapatlah aku bangun lambat dahh :'( Hahaaa .

Okayh , take care peeps :)
Assalamualaikum .


Thanks for reading !