Friday, 29 March 2013

Different .

Assalamualaikum .


Haha . Sekejap sangat rasa cuti kan ? Seminggu but feels like only a few days . Haih , now dah hari jumaat . Soon , hari Ahad aku dah gerak balik Penang . Arghhhh , gwa tak mau~ . Aku taktahu kenapa , cuti kali ni terasa sangat lain . Very different than before this . I don't get why . Serious talk .

Macam-macam aku rasa sepanjang cuti ni . Hah ala , cakap macam bertahun je cuti , macam-macam rasa konon padahal seminggu je . Tu pun tak rasa sangat . Cee . Sengal lah . Haha .

Paling tak best , masa cuti ni aku asyik sakit je . Aku taktahu lah kenapa . Asyik tak sihat . My body was so weak . Padahal bukak sekolah nie , aku ada match handball . Ya Allah.. Boleh ke aku main nanti ? Hmm , then cakap pasal sakit nie , cousin aku baru update blog saying that dia ada penyakit . Lul , asal tak habaq kat kami semua awai-awai ?? Hang memang cari pasai naa . Tu diaa , keluar loghat utara aku . Hahaa .

And yeah , biasalah dalam hidup kita semua ada ups and downs kan ? Aku tahu , cuti nie aku rarely contact dia . Aku tahu dia marah . Taktahu nak explain macam mana . I needed time . Hope dia faham . Tu je .