Saturday, 30 August 2014

blessed for having them

Salam.

Ye , still kat rumah . Tak gerak lagi .
Allah.. rasa malas dia--memang tahap melangit.
Belum kira kes rasa heavy heart-nya . Hailaa.



So sementara line wifi masih ada kat rumah sebelum cecah kampung yang memang takde line pape kat sana ,
Meh lah bagi aku godek godek post entri before masuk uitm nanti.

Lemahnya aku bila makin dekat tarikh nak masuk uitm memang kaw kaw ah
Heerghh.

Tension.

Padahal cuti kemain woi. Lama gilee . Serius ah.
Tapi nak buat camne--
Bermalasan tu hobi gua .
Kah!


Sampai biler nadiaaaaa oiii nak cemni
Tak maju .
Bangkit...

So, mende aku bebel sebenornya pasal kengkawan aku . Kawan baik merangkap kawan nak bergosip sana sini merangkap kawan susah senang ah-citer dia.

Lagi sekali, for countless time . I blessed having this colourful set of friends .

Makasih , tuhan . Kurniakan aku orang baik baik . Syurga dunia, ya ini semua .


Start malam semalam , they keep boosted me . Dengan kata kata semangat yang wallahi-- aku sangat sangat perlukan nak kentalkan kan hati aku ni .
Bagi ketuk sikit--belajar jadi kuat lepas berlama lama tau duduk ngan ibu ayah .

Hailaa type ni kat phone asal tyoe , typo . Saborrr jelerr


Dayana aman minka zati najwa eem geng charliee-- ehh arifians jugak hehh haha

Korang memang cool giler . Mulut tak henti sengih senyum lebar guling guling
Bila baca wasep line pebenda yg connect kan kita lah .
(crush bila ntah nak wish-personal kahkahkahkahhhhhhh kgurau)

Makasih..

Nak kawan cam engkorang nanti T___T.


Okay , aku malas nak type dah herghh dugaan manjang ngan typo guna phone ni haaa .

Doakan aku . Lusa kita ketemu ya , UiTM Seri Iskandar .


Kemon nadiaaaaaaaaaaaaa .