Thursday, 23 April 2015

ntahlahnak

Hai 

ye aku tulis waktu orang lain semua tengah tido dan aku tak boleh nak lelap sebab pikir esoj dah kena balik perak sigh..

Ntah, aku taktau nak mula macam mana tapi aku berat hati nak balik ( sebenarnya since duduk asrama macam ni kan) lololol 

kalau dulu ye, aku ada masalah dalaman yg buat aku rasa macam tu tapi sekarang ni haihlah ya allah bila pikir design rasa nak nangis rasa nak drop rasa nak quit herghh whyy

aku selalu rasa down bila aku tak boleh brainstorm idea

rasa down bila design aku tak seberapa pastu tengok pulak kawan aku semua mastaaa memang lah boleh buat nangis tapi yelah yelah aku cuba belajar dari diorang

rasa down bila kena crit kena present kat depan ilmu tak berapa cukup je rasa  huhuh kena pulak ayat pedas lect boleh turun laju airmata bebila masa tapi takleh takleh kena tahan wehh patut buat jadi perangsang untuk jadi lebih baik tapi nak buat macam mana hati tak kental sangat nak hadam ayat sarkastik spicy lect huhuh

ive told myself fr countless times , nak berjaya tu tak senang jalan dia but then bila nak mula berjalan tulah aku asyik tersadung dengan benda benda macam ni haih

mungkin kena didik lagi hati jadi lagi kental dan sado hiyahhh

petang ni balik okay?
/nangis nangis/

kbai

Tuesday, 21 April 2015

I'm so bad expressing my thoughts in writting lately

I mean , i couldnt longer writes straight from what i felt inside to express myself , im sucks 

screwwww me

Thursday, 16 April 2015

Here i am , still wide awake suffocated with my own scary and stormy thoughts
like im used to it every single night

drown.


Sunday, 12 April 2015

trust me

deny the feelings
push everything 

but--

actually it is the opposite 
trust me

Monday, 6 April 2015

yay design

Tak tido lagi yay

semua design punya pasal yay

tipu je , sebenarnya tengah ngantok tak yay pun okbai

Sunday, 5 April 2015

penat asyik brainstorm design

decide nak turun bawah lepak compound anggerik
cari port duduk 
terus tenung langit

“cantiknya bulan" /senyum/

Allahuakbar.

Friday, 3 April 2015

im so fucked up 


architecture is not a JOKE weh 

/cries an ocean//

Thursday, 2 April 2015