Thursday, 23 April 2015

ntahlahnak

Hai 

ye aku tulis waktu orang lain semua tengah tido dan aku tak boleh nak lelap sebab pikir esoj dah kena balik perak sigh..

Ntah, aku taktau nak mula macam mana tapi aku berat hati nak balik ( sebenarnya since duduk asrama macam ni kan) lololol 

kalau dulu ye, aku ada masalah dalaman yg buat aku rasa macam tu tapi sekarang ni haihlah ya allah bila pikir design rasa nak nangis rasa nak drop rasa nak quit herghh whyy

aku selalu rasa down bila aku tak boleh brainstorm idea

rasa down bila design aku tak seberapa pastu tengok pulak kawan aku semua mastaaa memang lah boleh buat nangis tapi yelah yelah aku cuba belajar dari diorang

rasa down bila kena crit kena present kat depan ilmu tak berapa cukup je rasa  huhuh kena pulak ayat pedas lect boleh turun laju airmata bebila masa tapi takleh takleh kena tahan wehh patut buat jadi perangsang untuk jadi lebih baik tapi nak buat macam mana hati tak kental sangat nak hadam ayat sarkastik spicy lect huhuh

ive told myself fr countless times , nak berjaya tu tak senang jalan dia but then bila nak mula berjalan tulah aku asyik tersadung dengan benda benda macam ni haih

mungkin kena didik lagi hati jadi lagi kental dan sado hiyahhh

petang ni balik okay?
/nangis nangis/

kbai