Wednesday, 17 August 2011

Memoriess , 2 Bakti =(

Asalamualaikum :) Hyee :)

Selamat Pagi Semua! Haha , pukul 7 dah terpacak depan laptop :) Heee . Oke , hari nie masa baca buku sejarah ( Form 2 punya bab ) tetiba je teringat  balik masa Nadia form 2 . Hmmm , seriously rindu sangatsangat masa tu . Kalau boleh putar balik masa , memanglah Nadia nak putar masa form 2 dulu . Bagi korang yang terpinga-pinga apa lebihnya kelas tu , kelas tu memang the noisiest class in SMK ALAM MEGAH 2 tahun 2010 :) Tak caya , kena gak percaya . Budak-budaknya memang , perghh . Kenakalan terserlah ! Dengan  Gila-gila , bising , kecoh , sengal . Hahaha . Semua ada ahh . Sebab tu , kelas pun ceria . Hmmm , cikgu-cikgu kalau masuk mengajar memang pening kepala ngan kitorang . Muka kalau keluar tension jee . Heee , sorry cikgu !

Dalam kelas tu , semuanya rapat lah . Hmm , Nadia pun rapat gak ngan dorang cuma ngan budak lelaki kurang sikit ( malumalu) Hahahaah ! Hmmm , banyak ahh kenangan waktu tuh . Waktu kitorang basuh kereta cikgu-cikgu time Hari Koperasi . Hmm , sumpabestgila . Aku rasa bila balik cikgu mesti pergi carwash balik . ( kami bukannya pekerja carwash yang mahir basuh , paham-paham jelerrr kalau budak-budak yang taktahu apa + gilagila macam kami nie basuh kete ) Muahaa,....
tapi , Nadia sedih sangat waktu Izzati pindah ouh ( kawan baik saya =( ) Grr , pehal laah kau pindah ! Haishhh . dia tu pun antara yang kecoh dalam kelas kami . So , bila dia pindah dah macam kurang sikit . Tapi , agak bernasib baik ada Izzah yang perangai lebih kurang macam Izzati . Heee . Masih ceria lagi kelas kami . ( tapi sedih laa kawan baik Nadia sorang takde ) . Masa buat farewell party untuk Zati memang gempak ahh . kita main baling tepung ahh . Memang lah baling tepung biasa jee , tapi bila dengan budak-budak 2 Bakti memang best gilaa . Rindu nya . then , yang masa pergi dewan main badminton sehari sebelum puasa . Memang syokkkk . satu dewan tu , ada 2 Bakti jee . ( kitorang tempah khas punya untuk kitorang ) Hahaha . Enven , Nadia tak pergi tapi bila dengar korang citer , mak aihh bestnyaa . ( waktu tu rasanya Nadia ada hal ouh ) Hmm . Banyak lah lagi kenangan 2 Bakti. Tapi , dah panjang rasanya menaip . Heee . Oh yeahh , sekarang nie 3 Bakti ( Nadia still lagi 3 Bakti ) dah banyak berubah . Ramai pindah dah . Ada gak yang masuk kelas lain . Hmmm , sedih . Tapi , best gak :)