Wednesday, 24 December 2014

sebenarnya rindu--

Assalamualaikum.


Haven't been here for quite long.
Finally , aku menulis lagi.


Dem susahnya nak curi masa nak tulis ,
pss sebenarnya ada je masa tapi malas on laptop.
Masa yang banyak aku habiskan on assignments dan android.
Android medium paling senanglah kalau nak akses everything.
makcik pakcik kat kampong pon dah pandai weh ,
kalau tak takkan kat kampong pon kena pakai wifi (iklan raya)
agagaga.
tu maknanya nak tarik cucu cucu balik , sebab dak dak lah paling ekstrem kan? *kening double jerk*


So far , life's treating me good kat sini .
ktipu.
sekarang tak sebab nak final.
study mood on sebab study week .
haha.
final review untuk design , phewwh.
h e c t i c .


memacam nak pikir .




memacam nak tulis , i felt so many things.
yknow , bila kita terlampau banyak pikir
tons of thoughts play in your mind ,
then banyak jugaklah inspiration
"my heart fangirl over journalism"
indeed.
that's how i express what i feels inside and out.
bukan manipulasi tapi escapism aku.
write and music.




k  nanti cerita lain .
aku ada test ict esok.
submission ict juga tapi hati degil nak buat.
choyy aku yang malas sebab laptop aku buat hal
and end up pergi sini.
rindu.
apalagi , login--
new post.
yeahh


kbai.