Tuesday, 24 December 2013

Alkisah TS4.

Assalamualaikum.

Heyya aku memang dah lama nak cerita pasal friendship aku yang lagi satu , bermakna dalam hidup aku ni . Hee . Kedengaran begitu lovely kan ayat gua . Kekeke . Nak termuntah silakan .

\

Hai .
Aku pun tak ingat sejak bila lah pulak TS4 ni tertubuh tapi yang takpe yang penting hidup aku makin shine bright like a diamond gituu sejak ada dorang ni haha gituuu ko keluar haa lagu Rihanna . Alhamdulillah , finally aku rasa aku jumpa kawan baik aku kat sana . Yang aku tahu always ada dengan aku , dengar story aku , layan gila-gila aku ngan creepy jokes aku yang macam mana bangang sekali pun wakakaa

Mesti aku tahu korang dok terpikir apekebenda alah lah TS4 kan . Siapa yang join kebenda tu? Hahaha . Rasanya kalau dak dak Tunsyed ni depa kenai kot . Bolehlah kami tak popular pun sebab kami swagg je . lol . hahaa . Mehlah aku citer . Sebenarnya TS4 ni kawan empat serangkai aku yang paling hensem ngan cun  lagi comel lagi pujaan ramai . Kay pujaan ramai tu aku tipu je tapi apa salahnya kannn nak kata centu

Empat serangkai tu adalahhh.... jeng jeng jengggg it's Minka , Pedo ngan Buzz :) Minka or her full name Wan Afiqah Athira , Pedo or his full name Muhammad Firdaus and last but not least the cutest like baybehh Hazim Azhar aka Buzz . Mohon Buzz jangan kembang kalau dia baca apa aku tulis ni kekekee



Okay actually kitorang ni bukannya jumpa hai haiii pastu terus rapat tau tak . Noooo . One by one start rapat . And memula , aku memang dah rapat ngan Minka since form 4 . Kan babe kan ? Hikhikk . Masa form 4 aku tak rapat langsung ngan Pedo ngan Buzz . Setakat bukak mulut tanya bende perlu je pun , other than that hmmm , bye bye jela . Nak buat caner masa aku form 4 kan dak baru lagi kat sana tak berani woi nak pakat main tegur je . Nak ke dibuatnya kena krikk krikkk memang nangis belakang pintu ah aku jawabnya

But then , start form 5 pertengahan tahun macam tulah kot . Aku dah lupa lah . Hmm time tulah baru start rapat dengan Pedo . Maybe sebab time tu Pedo dengan someone yang rapat ngan aku gak so secara tak langsung dan otometiknya aku pun rapat gituu haa dengan Pedo . Bukan tu je , aku kalau bab belajar ni memang kena ada member buat jadi tok guru aku sebab aku agak lambat bukan terus serap apa cikgu ajar kat depan so , dengan rasminya gak Pedo terpaksa jadi aku punya tok guru pastu asyik kena ajar aku . Haaa ampunnnn pedo selalu susahkan kauu.. So aku ngan Minka selalu tanya apa-apa kat Pedo kalau tak faham.. yeayyy tu citer masa rapat nganh pedo



Tak lama pastu , bila dah start rapat ngan Pedo , selalu lepak bertiga je ngan dorang Buzz pun join . Ohh yaaa , before tu biar aku gitau yang Minka ngan buzz ni KT and PKT yang paling palinggggg bertauliah berdedikasi dan awesome sekali waa cakap sama luu . Dorang banyak sabar dalam handle kelas yang macam hape punya perangai . Selalu kena marah tapi still cool gila ajeee tauu .
Korang memang terbaikk ah . Daebak!

Bila Buzz dah join tu memang best ah . Cukup korum dah yeayyy pastu memang selalu lepak sesama aje . Sampai kekadang tu ramai gila ah orang salah anggap . Aku paling penat nak layan nak jawab bila orang ramai tanya "wehh ko ngan Buzz ada pape ke" "wehh bila ko dengan pedo weh" and yeahh macam-macam ahh . Even dak dorm aku pun kekadang curios gak kelakar nakharomm betul..


Tapi lama-lama dorang tau yang kitorang ni besties ! Sebab memasing dah bahagia dengan ehemmm ehemmmm . Nak cakap aku je yang mampu tengok je . Hahaaa but still aku tak rasa pape pun sebab ngan dorang je dah cukup bahagia hahaa .

Aku akan always ingat part bila nak dekat SPM bila kita rajin gila study sesama . Walau aku tau kita tak berapa nak study sangat pun kannn sebab mulut memasing bercakap bila jumpa but still membantu gak kay .  Paling tak boleh blaa konon datang kelas nak study group alih-alih study group tukar jadi wecammmmmtoyyyy . Hahahaaa  sengal gila kita . Bila dalam DM kita duduk sesama , belajar sesama borak sesama , usik sesama . Aku rindu sangat . Masa kat sana kita selalu lepak sesama ni dah keluar sekolah dah jauhh.. Rindunya korang..

Kalau korang boleh tahu , betapa bersyukurnya aku dapat kenal korang . Jadi sebahagian TS4 yang daebak ni . Hahaha . Lantak ah orang nak kata kita poyo ke tak janji kita bahagia kannnnnnn . Hahaa , sayang korang..  Selalu ada time susah senang . Dengar probs memasing then cheer up sesama .  Ughhh..

So wahai buddyz gua Minka , Pedo and Buzz !

Harap sangat TS4 berkekalan till Jannah . Even nanti memasing dah sibuk dengan kehidupan masing-masing , aku harap kita dapat curik masa sekejap pun jadilah untuk contact each other tanya khabar . It would be nice knowing you guys still remember me . Dan aku , InsyaAllah akan cuba juga . Jangan lupa gak janji korang nak lawat aku kat plkn ehh ehhh . Tak kiraaa wuuu . Haa lagi satuuuuuu lupa pulak , aku akan jaga baik-baik hadiah korang bagi . Heee . Love ya!


TheSwaggerz4


                                                                                                                                       xoxo ,
                                                                                                                                           Nadia :)














Monday, 23 December 2013

Lagi cerita cinta aku .

Papelah korang nak kata . Ta dulik .
Haa betul lah orang kata cinta tu buta .
Hahaa aku paham benda tu sekarang .


Benda sekarang aku nak cerita lagi yang aku
memang dah jatuh cinta dengan lagi sorang member EXO

Byun Baekhyun .

Tadaaa



His smile.... haih.



Suho and Baekhyun ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Aku dah gila dengan EXO kbai

Monday, 16 December 2013

Hari ni aku jatuh cinta.

Tak nak cakap banyak ..
Yang penting title tu dah bagitahu apa yang aku nak ceritakan.
Macam tak percaya weh .
Sila percaya jugak sekarang kekeke
*mood bahagia gila*


Heip jangan usha lelama heip apeni.
Hahaa , lol .
I swear i'm madly in love with him .
Balak lama dah campak jejauh dah .
Padan muka ko.
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



GEMPAK TAK AKU BUAT CERITA? HAHAHAAA xD

Tulah SUHO ( EXO-K ) 
Nak cakap aku gila kat dia .
Sebab apa tak hengat yang penting eye-smile dia paling killer kekkeke x)


meltingggggggg

Thanks for reading!

Saturday, 7 December 2013

I do feel the same way too

Assalamualaikum


I found this and done read it . Touched .
Because i DO feel the same way as the writer's felt too .

HERE.

Friday, 6 December 2013

Last day ever kat Tun Syed

Assalamualaikum.

Ya Allah , cepatnya masa berlalu .
Rasa macam semalam aku check kat moe dapat asrama kat penang ni haa .
Pastu daftar masuk sini dengan terpinga-pingaaa dengan suasana baru .
And yeahh sedar tak sedar ,
2 tahun dah aku kat sini . Alhamdulillah .SPM pun dah habis hoyeayy .

Malam ni last aku tidur kat dorm 1D2 .
Dorm kesayangan aku ni .
Banyak sangat kenangan aku .
Yang paling banyak , kenangan manis .
Pahit memang tak ada .
Sedihnyaaa dah nak tinggalkan dorm yang banyak simpan kenangan , gelak tawa kitorang .
Rindu diorang ..

And yeahh , nak cerita jugak.
Tadi aku fly dengan budak kelas aku. Haha.. (takde gambar nak share lah) nanti ehh
Tu lagi satu kesayangan aku tu
Kelas paling special dalam hidup aku.
4/5 Arif 1213 :)
Memang terbaik.
Keluar tadi pun , happening . Full of happiness .
Aku suka suasana tu . Indah..
Tapi start esok..
Kami semua berpisah..
Susahnya nak terima ..
Haishhh .

Aku sayang semuanya .
Betul kata BAI ,
ADA HIKMAH BESAR :) True , Indeed .
Sedihnya semua ni nak berakhir..

Esok aku balik selangor dah!
 K bye!