Tuesday, 24 March 2015

hai

sedang ber-design sambil migraine 
sungguh tak kool weh

sambil sibuk ukur scale tapi nak skrol twitter dan blog ahaha

sambil sapu minyak cap kapak banyak banyak kat tepi dahi bawah mata bahu pipi 

hebat tak bakal arkitek yang ni
trolololol

tak senang weh jadi student archi
serius ah. 
s e r i u s 
kbai nak sambung design

Saturday, 21 March 2015

 bila orang pertikaikan fear ngkau juga kau boleh rasa jahanam

aku cukup penat nak layan persoalan sekeliling inkuiri masing masing yang dorang rasa wajib aku jawab kira macam resit nak puas kan hati mereka

sialan. 
kau kental kot takde fear , boleh sembang kencang lah 

Friday, 20 March 2015

battle dengan mental

hi 

beberapa hari lepas aku battle dengan mental aku--


nak delete blog ke tak
nak
ke
tak



tak 
ke 
nak



lepas tu takde jawapan aku boleh putuskan


“biar jelah dulu"

fear

Hai 



aku boleh hidup dengan sape aje atas muka bumi ni
aku bukannya reti memilih si polan si polan yang bagus baik pekerti sahaja buat teman dalam kamus hidup aku 

istilah memilih dalam bab berkawan aku tak pernah limit-kan bahkan aku suka ada wide range kalau berkawan buat 'variety' sikit perangai member aku
asal tahu dosa pahala halal haram atas dunia ni ha tu bahasa mudah nak bagitahu yang mesti lah nak member baik belaka  

tak kisahlah , tu bukan main point aku .


aku cuma nak cakap kenapa sesetengah manusia atas dunia ni yang terlalu terover terlampau suka judge small things jadi huge isu macam damn are you the only human on this earth ?

ha?

yang buat aku damn hard nak break my own shells free myself overcome this fear sebab adanya manusia manusia yang kaki judge kaki main tembak je assume pebenda yang ntah betul ntah tak .

aku perati lama dah .
ada certain yang aku dh stop talking, distance myself frm them sebab aku sendiri takut 

fear yang meninggi dengan orang sekeliling . 
padahal boleh je kan act idgaf lol

Thursday, 19 March 2015

sure 
words
can
hurt
you
so
damn
badly 



kesialan sekeliling aku 
sampai aku benci semua benda 
benci society yang makin kronik sial sial aku nak mencarut


benci sekeliling yang fake selfish menyakitkan hati


benci aku yang benci semua benda