Monday, 31 December 2012

Last Post For 2012

Assalamualaikum ,


Gila tak gila tahun 2012 dah nak habis !!! Arghhhh , tidakkah korang rasa yang masa berlalu dengan cepat sekali ?? Kalah speed ketapi kat Jepun tu . And aku , budak asrama dah kena siap-siapkan barang nak balik asrama. Ohh tak awesomenya.. So guys ,  maybe this post gonna be my last post for 2012 . Yeayyyy

Hmmm , kalau tanya perasaan aku time nie , jangan lah . Mohon jangan dipersoalkan . Serabut . Senang citer mixed feelings lahh . Goshh , aku benci this ah ah unwanted feeling . ohh gediknya aku kan . Ahh , dulik hape haku . ehh , dah bajet gangster pulak . kenapa erk aku rasa berat je nak balik asrama ? *tanya soklan bodoh*

Apa yang boleh aku kata sekarang nie , aku rindu kawan-kawan sekolah aku . Baik kat SMKAM2 dengan kat asrama . Tapi , paling lama tak jumpa kengkawan Alam Megahh . Weyhh , aku rindu koranggg weyhhh !  Ya Allah , aku rasa macam nak jumpa then peluk-peluk diorang lahhhh . Nak borak-borak , nak usik dorang , kacau dorang arghhhhhhhhhhhh . tension tahap asdfghjkl kuasa anon . Apakah??

Dahlah before balik tu , aku jumpa Ustazah Noorsham tau tak ? Ustazah yang perasan akuuuu *muka bangga* Hahaa . Guru kelas aku time form 1 then ajar agama time form 3 . Ustazah oh oh awesome xD  Ustazah cakap ustazah ajar kelas 5 Bakti tahun depan . Haalaaaa , *muka sedih* Tu kelas aku kalau aku stay SMKAM2 :'( Aishhh .

Hmm , papepun aku kuat la . Rasa taknak balik tu aku kena lawan , aku kan kuat :') Aku ada family members/cousin/relatives yang sangat awesome :') Kawan-kawan yang baik hati lagi comel-comel belaka macam aku . Wkwkwkwk xD

Okayh , aku dah kena tidur . Hmm , malam nie last aku tidur bilik :') Ohh , nanti aku rinduuuu bilik . Tak dapatlah aku bangun lambat dahh :'( Hahaaa .

Okayh , take care peeps :)
Assalamualaikum .


Thanks for reading !



Thursday, 27 December 2012

Almost Ended

Assalamualaikum ,


Hollaaa . Yeahh , it's been a while since i update my blog's post :) Kini aku kembali mengempakkan blog aku yang dah lama bersarang macam dalam stor tu . Fuhh fuhh...




Hmm , pejam celik pejam celik dah nak habis cuti kan ? Kalau aku nak pejam taknak celik-celik boleh tak ? Haih . Macam orang nak mati pulak . Aduhh , seriuslah aku cakap aku tak ready langsung tau tak, nak hadapi tahun baru ni . Kenapa ntah.. Mood nak pergi sekolah langsung tak ada . Haprak pun tarak . All this while , 4 tahun belajar tak pernah rasa macam ni . Gwa tension gila bhai :( Tu dia bertukar gangster secara tetiba . 

Dengan tahun depan nak SPM . Aku nak nangis boleh ? Aku tak ready . Result periksa form 4 buat aku rasa diri aku ni tak ready langsung nak sits for SPM . Seriusla seyy . Nak nangis nak nangis...
Aku takut sangat , boleh ke aku buat dengan cemerlang macam ibu dengan ayah harapkan ? Tulah yang aku selalu soalkan bila cuti dah nak habis nie . Cis mentang-mentang tahun depan form 5 . Tapi takpe , lepas tu aku dah habis sekolah !!!!!  Hohooo , mohon jeles lah sesiapa yang tak habis sekolah lagi . Yang dah habis tu senyap .

Tapi aku rasa yang buat aku tak ready sekolah sebab nak kena balik asrama . Yang balik asrama gwa tak kisahlah . tapi , sebab asrama jauh . Sebab tulah aku rasa macam.. rasa macam.. haihh ntah la . Taktahu nak cakap macam mana lah . Jarang balik , jarang ibu and ayah dapat lawat , jarang jumpa . Dengan tahun depan nak SPM . Ya Allah , aku perlukan sokongan dari family aku . Aku taktahu aku cukup kuat ke tak...







Friday, 7 December 2012

shoutout je mampu sebab jauh


credit to the owner :)


Okayh , aku tak lupa juga nak wish . hari nie birthday kakak kesayangan aku  nomnomnommm . Sayang akak :) Kinda sad sebab first time birthday dia jauh dengan kitorang . Tak oh oh ohsemm kan ?

Dear Sis ,
Thanks for being my perfect sister . If you could only know how I love you and grateful to have you as my sister . You was the most important and meaningful in my life and I heart you to the max . Thank you for all those our memories . I cherish it ;) You are my other half sis . Losing you is impposible to me and i could not accept it . The best thing having a sister is you know that you always have a friend ;) I love you till my last breath sis . You will be my only sister till Jannah . Take a good care of yourself . I'll always pray the best for you . Be happy on your day , sis ;)

Sincerely , your ADIK :)

Monday, 3 December 2012

Disember ?

Assalamualaikum ,

holaa guys :) Lama gak tarak post kat sini . Ehem , ada sesiapa rindu tak ? kekekee xD
Hmm , alright sekarang dah masuk bulan Disember kan ? Cepatnya masa berlalu nanti bulan Januari dah sekolah balik . And aku ,  antara calon-calon SPYem dah kena gigih berusaha . Study like there's no tomorrow . Lol , macam lah rajin sangat nak study . Haihh , sudah sudah . Tu cerita tahun depan . Lek ahh , cuti lagi nihh . kihkih..

Hmm , so semalam baru je balik dari Kelantan . hantar kakak *muka sedih* Haihh . Asal hantar kakak je , aku sedih . Asal sedih je , hantar kakak . Ehh.. Macam tu pulak . Hahaa . nak buat macam mana , aku ngan kakak kan rapat gituu . Mestilah aku sedih :(  Lepas nie , lama lagilah dapat jumpa kakak . Haih , cuti kitorang kan tak sama . Alaaa :'(

Btw , aku tak sangka benda nie akan jadi . We started it all over again :) Haha . Nie pun sebab aku dengar kata kakak :) Thanks kak . This is why I heart you so much :) Selalu faham and be by my side .  Hmm , ekceli , aku  taktahu nak tulis apa lagi nie . Hee xD Err , Kbai :)

Bye ;)