Monday, 6 July 2015

Tortured.

Hai.

Life's treating me like a bullshit for past few weeks. Mental and physically being tortured . I almost gave up.
To make it worse banyak pulak aku cursing lepas tu menyesal tampar mulut sendiri.

lel.


Final exam . Aku taktahu aku jawab apa masa exam padahal apa benda spot semua aku baca sampai tahap otak lepu kuasa berganda . Tidur sekejap itupun lepas subuh pastu pagi rushing gi exam .

Semalam settle satu beban . Dua hari aku tak sempat bermesra dengan katil aku .Usahkan dengan katil , perut sekali aku seksa , lagi 5 minit nak berbuka tapi satu apa makanan air tak ada .  Design edit photoshop words sampai sakit otak hadap screen laptop buat semua tu lelama . Melayu kan. Kerja last minute lepas tu nak marah . Cursing lagi lepas tu .Dahell gila .

Homesick aku dah tahap gaban sampai ke planet pluto . Aku rasa macam derhaka gila sebab jarang call ibu ayah sampai ibu ayah yang call tanya khabar . Tak berguna rasanya . Tiap kali nak call , insufficient cred , kerja berlambak sampai aku tak hirau apa jadi sekeliling even diri sendiri tak terurus . Puasa dah ke berapa , tapi  sampai sekarang tak pernah berbuka kat rumah , sahur semua tu .Aku rindu rumah big time weh seriously.

Ok lah sementara free , aku nak kemas barang nak cuti sem . One week to go then cutiiiiiiiiiiiiiiii zyzyzyzyuayhushauhsuhsu okbai.


Friday, 3 July 2015

Own feet

"And honestly i dont trust you i mean i do trust you but i know there must be limit to trust people dydy and am sorry for being this straightforward i cant lie to you cause your my first friend that never walked away from me until now"



I lost my words as i stare at the text deeper.
Mungkin aku patut sedar yang lepas ni aku kena belajar berdiri atas kaki sendiri
tanpa bergantung pada sesiapa..