Tuesday, 29 November 2011

Someday ?



The best thing about tonight's that we're not fighting 
Could it be that we have been this way before 
I know you don't think that I am trying 
I know you're wearing thin down to the core 

But hold your breathe 
Because tonight will be the night 
That I will fall for you 
Over again 
Don't make me change my mind 
Or I won't live to see another day 
I swear it's true 
Because a girl like you is impossible to find 
You're impossible to find 

This is not what I intended 
I always swore to you I'd never fall apart 
You always thought that I was stronger 
I may have failed but I have loved you from the start 

Oh, But hold your breathe 
Because tonight will be the night 
That I will fall for you 
Over again 
Don't make me change my mind 
Or I won't live to see another day 
I swear it's true 
Because a girl like you is impossible to find 
It's impossible 
So breathe in so deep 
Breathe me in 
I'm yours to keep 
And hold on to your words 
Cause talk is cheap 
And remember me tonight 
When you're asleep 

Because tonight will be the night 
That I will fall for you 
Over again 
Don't make me change my mind 
Or I won't live to see another day 
I swear it's true 
Because a girl like you is impossible to find 

Tonight will be the night 
That I will fall for you 
Over again 
Don't make me change my mind 
Or I won't live to see another day 
I swear it's true 
Because a girl like you is impossible to find 
You're impossible to find


Hmm , tetiba layan lagu nie . haha . lagu lama tapi lirik dia syok gila :)
Haih , kalaulah ada laki yang nyanyi lagu nie kat aku sambil petik gitar.. Hmmm , best ! haha!
berangan je ler , takkan jadi punya xD haha..

Wednesday, 23 November 2011

Bye Alam Megah , Holaa SP :)

Bye Alam Megah , 27 november nie aku pindah . (sedih wokk )
Holaa SP , 27 november aku datang :)

Hehehe . Tktahu nak cerita apa :'(

Saturday, 12 November 2011

Alkisah Jamuan AKhir Tahun 3 Bakti!


Holaa !
Hehehe :) Yee , sedar tak sedar , dah akhir tahun . So , kelas Aku iaitu 3 Bakti adakan jamuan . Huhuhu . Best gilooo xD  Hmm , sekejap je masa berlalu . Aku rasa macam baru je lagi ouh masuk form 3 . Tahun depan , form 4 lak menyusul . Then , next year , aku akan hadapi SPM . Haa , takcayatakcaya xD
Hee , kayh masa jamuan tu macam2 ktorang buat ! Main pijak belon , campak belon ada air . Huu . memang basah gilaa ahh masa tu . Dah tu , ada pulak denda nya . Haiiihhh , kena mekap kot . Kalau mekap cantik2 macam artis takpe ahh . Nie mekap macam, BADUT ( dah nama denda oitttt) Hahaha . Anyway , event tu memang happening , enjoy habis! Nahh , tengoklah :)



Baktism Girls xD


We are bestiest !


Meet Myra :)


Its Sophie , Me and D :)

Pui Ee with Pn. Azlen's baby :)

Mamat perasan hensem xD

Hoooo !





We are Baktism 2011 and PMR victims!









Whehehehe , lovethisclassssssssszz :)

Thursday, 10 November 2011

Dahulu vs Sekarang :)


As-Salam n Helloo :)

Actually , post nie pun sebab agak lama tak update citer dalam blog nie . Hmm , oke post kali nie Nadia nak citer pasal kenangan dulu-dulu . Cer korang tengok gambar kat atas tuu . Kat atas tadilah . hah , yang sblah kiri waktu dulu2 ( alah , zaman kecik2 lg ) yg belah kiri tu , masa raya tahun lepas . Hihi . Bila dok perhatikan , memang banyak gila perubaha . Tengoklah , dari comel2 belaka , dah jadi handsome2 and cantik2 ( chewaahhhhhh!) hahaha . Hmmmm , masa tengok gambar kecik2 dulu . Ada rasa sedih n happy . Sedih sbb rasa cepat je masa berlalu . Kalau boleh , memang nak ulang jer balik masa dulu2 . ( jadi comel , wakaka! xD) tapi , confem2 ah tak boleh . Hmm , sedih lain nye , bila ingat raya . Haih , tahun depan raya Nadia dh tak dapat raikan ngan opah n atuk . Nadia dh takde opah n atuk ( sebelah ibu lah ) sebelah ayah Nadia , ada atuk . Wan dh lama meninggal.. Sobsob...

Wednesday, 9 November 2011

Takdir Ilahi...

Dalam dunia yang fana ini , tak ada sesiapa yang kekal melainkan ALLAH swt . Saat kematian akan tiba dan semua orang akan hadapinya...

7 November 2011 , 19.06
-Nadia dapat call from mak sedara yang bagitahu Opah Nadia telah pergi buat selama-lamanya . Takde kata-kata yang boleh Nadia cakap melainkan Innalilahhiwainailahhirojiunn . Lepas tu , Nadia terus bagitahu ibu n ayah Nadia . Ibu terdiam , Ayah tersandar , Adik menangis . Masing2 macam tak percaya yang opah dah meninggal dunia . Lepas tu , Ayah terus ajak balik kampung balik . Sebelum Opah meninggal , kami sekeluarga sempat tengok opah . Opah memang dah tenat . Hati kitorang sebenarnya berat nak balik . Tapi nak buat macam mana , esok kena hantar kakak balik asrama . Nak tak nak , kitorang kena balik . Sebelum balik tu , Nadia salam n cium opah Nadia . Dalam hati , Nadia cakap ' opah jgn pergi dulu' . Tapi.... tak sampai beberapa jam kitorang sampai Shah Alam , opah meninggal dunia . Hari raya aidiladha tahun nie merupakan hari raya aidiladha yang terakhir sempat kitorang sambut bersama2 opah . Selepas ni , opah dah takde ngan kitorang . Oh yee , Nadia sempat cium opah buat kali terakhir sebelum jenazah opah disolat n dikebumikan . Muka Opah macam tengah tidur . Tenang . Arwah opah dikebumikan betul2 disebelah arwah atuk Nadia yg meninggal 3 tahun lepas . Arwah opah mmg dh cakap awal2 yg kalau dia mninggal , kebumikan sblah arwah atuk.... Nadia doakan opah tenang disana , moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di tempat orang yang beriman.. Amin..

Wednesday, 2 November 2011

lepak lepas pmr lah

Gahhhhh..... Penat sangat-sangat hari nie :(
Kenapa ? Sebab kat sekolah tadi ada perlawanan bola jaring . ( untuk budak Form 3 ) xD
Hehee , Nadia masuk ouh . Hmmm , dulu masa sekolah rendah agak aktif main , tapi bila dah sek.menengah , tak main dah . Taktahu nape . Huhu , So , dah habis PMR nie , cikgu ada buat . Hoho , disebabkan main bola jaring . Kaki Nadia sakit gila ah . Yelaa , dah lah C ( center ) kena lincah lah =D Aduhh , sakit gila ahh xD . Hmm , pulak tu masa game lawan mana ntah . Nadia kena hentam sekali ngan 3 orang :( 3 orang tu hentam kepala Nadia . ( gara-gara nak tangkap bola tinggi ) haiyahhh , dah nak pengsan dah masa tu xD xD xD
Hmmm , yang Nadia tahu , Sofea ( member) antara 3 orang tuu . Tapi , takpelah , dorang bukan sengaja , besides , semua nak rebut bola tuuu :) Tapi , apa pun group Nadia aiatu GiliGiliAppa :) (hahahah!) dapat num 3 . Ehhh , okayh what ? . Group Nadia tu ada sorang or 2 org je yg wakil sek . Group yang dpat num 1 and 2 tu kebanyakannya wakil sekolah . Bangga sikit *winkwink* hahahahah =D