Sunday, 8 April 2012

Random :)

Assalamualaikum , Hello :)

Wahhhhh , lama gila lah tak bukak blog and update . At lasttt ! Hmm , kayh nak story pasal apa ehh ? *fikir jap* ermm , ah , hentam ah . Kayh , nak citer pasal result UK1 Nadia baru-naru nie yang sangat-sangat . Ughh . Tau-tau je lah . Haihh . Okayhh , result exam nie memang the worst ever yang Nadia penah dapat . Gahhhhhhh , nak nangis je bila tengok result ! Come to think of it , dalam batch Nadia dapat number 140 over 188 ! Awesome gila enn? Huhh , memey awesome.. Dalam kelas 17/23 . And I was like... ARGHHHHHHHHHHH! damnnnnnnnnnnnnnnn . Time dapat result tu , memang down gila . Time tu jugaklah homesick menyerangg . Macam-macam lah rasa . Haihhh . But , kawan-kawan kat sana tolong naikkan spirit Nadia balik and Nadia call Sis Yana ngan Izzati ( Ma sm !) , Dah okayhh :) Thanks guys . InsyaAllah , UPT nanti Nadia akan work harder :) Nak buat betul-betul !  Pray for me yaa :)
Lots of  ♥ ,
Nadia :)