Sunday, 27 January 2013

First Post 2013

Assalamualaikum , Holaaaa

Wehhh , lama gila gwa tak update bloggg and yeahhhh aku kembali *gelak jahat yang berdekah-dekah*
Haha . Okayh , sudah sudah . Sebenarnya aku banyak benda nak cerita . I have TONS of story to share but  maybe not now . Next time ?

Aku balik rumah hari jumaat malam . Thanked god , bas aku sampai a lil early . Pukul 8 malam . Tu pun sebab jalan ke keyel jammed gituuu sebab tu driver tu rasa fed up ah ah then rasa boring then kata kita pusing itu klang dululah and yeahhh aku pun gembira gila-gila sebab sampai awal . Lebooo aku senyum sorangg-sorangg . Waahahaa

Hari sabtu pagi tu aku dah gerak kampung . Sebab ada kenduri plus buat party birthday hoyeahhh . And , yaa aku eksaited gila tengok anak buah baru aku . Nur Ijlah Safwah :) She was so damnnnn cute and shooo lovelyy . Sangat putih and bibir dia comel sangat . Ibu kata , jari ijlah ikut aku , runcing gituu . *muka bangga* Kihkihh . Daaa , family sebelah ibu memang jari runcing , hengkau tak payah nak bangga sangatlah nadia oii. Hohooo . There she goooooo , Ijlah :)


Comel kannnnnnnnn ? Arghhhhhhh .


Happy gila balik kampung , jumpa cousins , layan anak buah aku yang comel comel . Hahaaa . Time nak balik tu serius rasa sedih sangat . Hmm . Apsal lah sekejap je cuti ni ? *muka sedih* . Lagi satu , dah lah kakak tak ada . Dia pun tak balik . Haihh . Gwa sedey pedey la seyyyy .

Bila balik dari kampung tu , baru perasan homework aku tak sentuh lagi . Nak sentuh pun acano wehh , buku aku tak bawak balik . Hmm , baguslah . Bagus . Macam ginilah kan budak nak ambik SPM tahun nie . Aisehhman what the ah ahh =='

So , sorry tak dapat update . Aku nak cerita pasal aku handle orientasi form 1 for about 2 weeks . Yes , aku burn kelas 2 minggu . Tak belajar apa . baguslah . Bagus kan? Hahaaa . Tapi , mungkin next time ya :) Stay tuned :)

Btw , sebelum balik tu , sekolah aku ada buat larian merentas desa . Hohoooo , nak dijadikan cerita aku punya spirit nak menang tu meniggi niggi . Aku pun taktahu kenapa . maybe sebab tahun nie last kot , aku pun kan dah form 5 . Hahahahaaaa . SO , aku pun semangat gila lari then alhamdulillah dapatlah jugak number . Ke-19 :D Hohooooo .  Kecewa la seyy kalau tak aku 18 , semuanya sebab aku salah masuk line . Arghhhh . Here you go le pics of Mutiara . Mutiara johan bagi larian merentas desa tahun 2013 ! Im proud of it !

Agak-agak korang cam tak aku kat mana? Kihkihhhh


Thanks for reading!