Tuesday, 24 June 2014

Dua sisi berbeza aku

Salam semua.

pernah sekali aku kena sound
ngan member aku sendiri

"eh sekejap hyper kemain , ada masa diam tak berbunyik"
"sekejap banyak cakap , tapi kang jap lagi menikus silent"
shoot. haha

Normal weh.
yeke?
ntah tu jiwa aku.

Sebab tu aku kata ,
aku jenis yang undefined .
aku taktahu definisikan
dunia aku ni macam mana?

Ye.
aku pun manusia biasa yg
require gelak tawa konon terapi jiwa yg sakit ni
tapi aku pun manusia biasa
yang ada emo corner
buat aku diam .

fikir.
atau orang barat kata ,
thinking. barangkali
over-thinking
sampai buat aku rasa nak menangis

padahal sebab apa?
jangan tanya
aku pun tak jelas

kbai