Thursday, 14 August 2014

dunia blogger & kak awin

Salam .


Walau aku rasa dunia blogspot ni dah macam kureng sejak menjak
setagram wujud , twitter , facebook etc--i dont care .
Aku still nak ada dalam dunia ni--tulis curah apa aku suka

And sebab aku bukak blog aku ni dulu pun--aku rasa
aku suka menulis . tak kira . universal things . pape je . random senang citer

and up till now , jiwa aku masih menebal dalam dunia ni--
ye aku tau bukan ramai mana baca blog aku
tak  mampu nak ada 1k- beribu ribu k . ratus pun tak sampai hahahahha . sadis .
aku tulis apa aku nak--asal puas .

aku suka explore blogger kat malaysia
dari fashion ke jounalism .
paling feveret , kalau yang ada emosi sikit .
jenis dark past or whatever yang ekspresikan emosi.

feveret aku--kok ping .


and baru baru ni-
kak awin .
agak kuno gak aku sebab kak awin dah lama dah tulis blog
tapi baru tahu kwujudan gdsjht kan sobs .

cerita dia aku start stalk kak awin through twitter sbb
rabaklit mention pasal buku baru . kak awin lah author nya .
aku tertarik tengok cover dia je .
cool gila . superb .
dah plan nak beli .

then , aku dapat link blog kak awin.
and yeahhh aku terjah terus .
yknow , i read her popular post and immediately--
i fall in love with her!

dapat tahu pulak- kak awin rapat gak ngan kak fynn walawehh!
mantap.

stalk punya stalk--
dulu kak awin ada jual buku tajuk Tentang .
and ppl's review quite good .
too bad , aku rasa dah habis print kot . dah lama . 2012 . hailaaa

dengan beraninya (ntah cemana tetiba)
aku email kak awin .
explain how i knew her and stalked her . fell in love with her
sempat tanya ada lagi tak stok buku Tentang .
FIRST TIME AKU EMAIL ORANG KOTTTT GILA BAPAK AH!!!


and--
kak awin replied mine .
happy dia--
aku lompat lompat macam cipanzi
sebab tak sangka .

tapi ulcer kat bibir--
azab dia lepas ketawa memang menangis lah
T_____T


thanks kak awin!!! You made my dayy!!
absolutely will buy 7 tahun 7 hari !!!