Thursday, 11 June 2015

That one person we wish for

Aku suka skrol ig 
Aku suka skrol tumblr 
Baca feed yang boleh hadamkan rasa yang kau tengah suffered
kira macam ahhh ada orang rasa apa kita rasa

Selalu jugak aku tag kengkawan ye lah saja nak kongsi 
saja nak bagitau tengah ada dalam situasi macam tu--

but then lately ni--
aku rasa macam itu satu bebanan 
apa yang aku selalu luah 
susah nak express sini

bila aku terbaca kawan aku kata:
“aku ni dah macam konsultan (etc apa aku tak ingat) kengkawan ada masalah semua datang kat aku” 

haha laaaaaaaaaaaa , sorry in case cam nyusahkan nak luah sendiri takde guts lmao

The fact , aku selalu rasa nak ada someone yang boleh aku nak rants anything 
yang aku tahu selalu ada 
nak kata kawan boleh memang lah kan kawan ada ngan aku cuma kadang kadang diorang pun ada masalah sendiri hmm

dulu ,ye waktu aku ngan Ad aku selalu cerita ada benda nak rants , dia dengar patiently then respon and bila dia pun rants , aku dengar respon bila klaka memang gelak cam gila bila part cam touching memasing assure memasing ahahhahahahaha cerita lama lah kan

aku faham bila ada certain orang kata dia nak ada someone , not really into a relationship tapi hmm someone yang boleh tahan lah kan special  cuma tak act langsung cam lovers tapi more to bestfriend , deep down im really adore that kind of thing

pujuk jelah hati ni , takyah layan sangat kalau ada , ada lah Allah datangkan mungkin Allah nak aku jaga hubungan ngan Dia , baru Dia datangkan kat aku someone tu, who knows kan

Allah is the best planner , after all . 
Indeed.