Friday, 2 December 2011

It's Already DECEMBER :)

Salam :) Hye..
Hmm , it's already december. Cepatnya masa berlalu . Tahun 2011 akan melabuhkan tirai tak lama lagi . Macam tak percaya . Then , 2012 pulak menyusul :) waa , sedih pula bila kenangkan 2011 akan pergi sbb banyak kenangan suka , sedih , pendek kata semua lah rasa . Hehe . But , nak buat macam mana , mana boleh putar masa , life must go on ( bak kata tieqa) hehe tpi tak risau sbb masa tinggalkan kenangan untuk aku kenang semua kenangan sampai bila-bila. Hehe . Seriously , tak percaya . Rasa macam baru je tengok bunga api masa nak sambut tahun baru 2011 . haha . then, still ingat lagi masa awal tahun , first day baru duduk kat kelas 3 Bakti . Happy je time tu . Ingat lagi , duduk sebelah mira then belakang ktorang Haris n Aizad . Haris asyik buat lawak je . Yg aku n Mira asyik gelak gelak , Aizad senyum je . Hm , Aizad pemalu lah . haha.. Pejam celik pejam celik , dah nk akhir tahun . Serius , aku akan rindu 2011 . Rindu 3 Bakti . Rindu semua member dalam kelas tu :'( Form 4 nanti tak tentu satu kelas ngan dorang . Maybe , ramai yg masuk asrama . Hurm.. Harap tahun 2012 boleh bawa kegembiraan , kebahagiaan n kecemerlangan untuk aku . Hehe . Harap2 takde yg sedih lah . K , so nak wish lah sesape yang birthday bulan Disember , Selamat Hari Jadi ! Hehe . Kak Yana , Kak Ira , Dik mei , Pak uda , Minho SHINee , Yuri SNSD , Onew SHINee , sape lagi ?? ahh , semua lah yg birthday bulan nie , HB :) Hihi,,,