Monday, 3 December 2012

Disember ?

Assalamualaikum ,

holaa guys :) Lama gak tarak post kat sini . Ehem , ada sesiapa rindu tak ? kekekee xD
Hmm , alright sekarang dah masuk bulan Disember kan ? Cepatnya masa berlalu nanti bulan Januari dah sekolah balik . And aku ,  antara calon-calon SPYem dah kena gigih berusaha . Study like there's no tomorrow . Lol , macam lah rajin sangat nak study . Haihh , sudah sudah . Tu cerita tahun depan . Lek ahh , cuti lagi nihh . kihkih..

Hmm , so semalam baru je balik dari Kelantan . hantar kakak *muka sedih* Haihh . Asal hantar kakak je , aku sedih . Asal sedih je , hantar kakak . Ehh.. Macam tu pulak . Hahaa . nak buat macam mana , aku ngan kakak kan rapat gituu . Mestilah aku sedih :(  Lepas nie , lama lagilah dapat jumpa kakak . Haih , cuti kitorang kan tak sama . Alaaa :'(

Btw , aku tak sangka benda nie akan jadi . We started it all over again :) Haha . Nie pun sebab aku dengar kata kakak :) Thanks kak . This is why I heart you so much :) Selalu faham and be by my side .  Hmm , ekceli , aku  taktahu nak tulis apa lagi nie . Hee xD Err , Kbai :)

Bye ;)