Friday, 31 January 2014

Not bad, lah

Assalamualaikum .

Tak kenal maka tak cinta

Okay muqadimah yang tak boleh belah gila . Tapi memang tepat dengan apa aku nak share . Haha .
Sebelum tu , aku tengah cuti ! So hai , akhirnya dapat balik rumah even jap je pun cuti nya .

So , PLKN ?

Tbh , okay je aku kat sana .
Alhamdulillah , kengkawan kat sana best gila . Tapi cuma kat sana penat lah sebab pack dengan activities . Masa terhad . Kira okay gak boleh adapt , padahal masa memula masuk tu aku asyik tunjuk mjka stress je sebab memang stress!

Haha bila baca balik entri aku yang before masuk aku gelak je .
Time tu tak tahu lagi kan , suasana kat sana macam mana
tapi okay je .
Aku boleh sesuaikan diri .

Sebenarnya aku banyak lagi nak cerita tapi idea takde
kalau idea ting tong! ada
aku share :P

so , kbai